Tuina massasje

Tui Na massasje

Tuina er kinesisk medisinsk massasje som bygger på samme behandlingsprinsipper som akupunktur, men er en behandling uten nåler. I stedet for nåler brukes hender, fingre og knoker for å løse opp i problemområder og ubalanser i kroppen. Tuina kan også benyttes sammen med akupunkturbehandling. Tuina er en massasje som passer alle aldersgrupper, også de minste. Pasienten har klærne på ved behandlingen. Tuina behandler akutte/kroniske smerter, muskelskader og interne/indre lidelser men kan også virke forebyggende. Har du problemer med noe i kroppen eller føler deg i ubalanse er det mulig vi kan hjelpe deg med Tuina massasje.

Tuina

Tuina Tui Na betyr ”dytte-gripe” og er det vanligste navnet når det refereres til kinesisk medisinsk massasje. Ved bruk av varierte massasjegrep og trykking masseres bløtvevet i kroppen. Akupressursteknikker langs meridianene og manipulasjoner blir benyttet for å øke gjennomstrømming gjennom blod- og lymfesystemet, noe som bidrar til at kroppen lettere skal kunne hele seg selv.
Teknikkene er utviklet av kampsportmestere i Kina og er kjent for sine gode og raske resultater ved muskel- og skjelettplager. Etter behandling med tuina massasje føler man seg gjerne avslappet, men samtidig full av ny energi.
Vi holder til på Rasta Fysioterapi på Lørenskog.

Kontakt oss her hvis du ønsker å prøve Tuina massasje!

Timer kan også bestilles her: online booking